Pit Software este o companie dezvoltatoare de soft de gestiune pentru restaurante, soft de marcaj, soft de gestiune hoteliera, soft de ticketing pentru stadioane si cinematografe. Pe langa acestea dezvoltam si aplicatii customizate la cererea clientilor
RO EN

Noutati

 iMenu – meniu interactiv

  • iMenu este o aplicație web simplă și de mare utilitate într-un restaurant, cafenea, terasă…

  • Permite clienților vizualizarea meniului prin simpla scanare a unui QR-cod cu telefonul personal și chiar lansarea comenzilor către cei care servesc (versiunea pro, care permite integrarea într-un sistem complet și complex de preluare a comenzilor).

  • Utilizarea iMenu nu necesită instalarea vre-unei aplicații de mobil și se face direct din browserul telefonului.

  • Meniul va fi afișat în limba utilizatorui dispozitivului mobil, dacă există o traducere în limba respectivă sau într-o limbă desemnată ca fiind implicită.

  • Meniul poate fi administrat din backoffice într-o aplicație cu acces partajat la resursele sistemului, astfel că fiecare își desfășoară activitățile conform cu drepturile acordate de administrator.

  • În cadrul meniului pot fi create planuri tarifare diverse, de tip happy-hours, reduceri de sezon sau orice altfel de modificări de prețuri cu evoluție automată în timp conform cu setările făcute.

  • În exemplul demonstartiv de mai jos este un meniu cu traduceri în 8 limbi: romană, engleză, franceză, germană, bulgară, rusă, greacă și ungară. Aplicația detectează automat limba dispozitivului și încarcă meniul în limba respectivă.

(ne cerem scuze pentru traducerile greșite sau neclare, traducerea meniului s-a făcut automat folosind o implementare cu google-translate)

atinge QR sau scanează

 

atinge sau scaneaza si ia un loc la masa

 

atinge imagine

Noutati

Contact

S.C. Pit Software SRL
Email: office1@pitsoft.ro
Florin Lita - General Manager
Telefon: 0732 770 800
Email: antonio.lita@pitsoft.ro
Ovidiu Rosu - Managing Partner
Telefon: 0732 770 808
Email: ovidiu.rosu@pitsoft.ro

Social Media